«

3 Malzemeli Enfes Tat Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy
  • Reçel, ekmeğe sürülen çikolata evinizde hangisi varsa
  • Ceviz, fındık isteğe bağlı lezzeti arttırıyor tavsiye ederim
  • Pudra şekeri

3 Malzemeli Enfes Tat Tarifi Yapılışı

KENARDA KÖŞEDE KALMIŞ REÇELLERİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN HARİKA BİR TARİF.

  1. 2 yada 3 adet milföyü yan yana koyup oklavaya yapışmasın diye pudra şekeri serpip uzunlamasına biraz açalım (Azıcık açmamız yeterli ince olmayacak sadece biraz genişleyecek)
  2. Açtığımız milföyün üzerine bıçak yardımıyla reçel yada çikolata sürüyoruz her yerine dağıtmaya özen gösterin ben incir reçelini sevdiğim için onu kullandım incir ve ceviz efsane oluyor. Kahvaltılı çikolata ve fındık ezmesini de deneyebilirsiniz yada tahin şeker ve ceviz karışımı da size kalmış.
  3. İsteğe bağlı fındık, fıstık, ceviz, kuru uzum evinizde ne varsa sürdüğünüz reçelin üzerine serpiştirin.Şimdi milföyü börek sarar gibi sarıp 3-4 cm kalınlığında kesip elimizle açtırarak tepsiye dizelim (buzluk böreği gibi)
  4. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında milföylerin rengi dönene kadar pişirelim.Pudra şekeri serpip servis edelim Afiyet olsun

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

3 Malzemeli Enfes Tat

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *