3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastahane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastahane Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4, 5 su bardağı un

Üzeri için;

  • 100 gr kadar sütlü veya bitter çikolata
  • Antep fıstığı veya Hindistan cevizi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastahane Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle 3 yumurta ve bir bardak pudra şekerini rondodan geçiririz.Daha sonra sıvı yağı, 1 paket vanilyayı ekleyip rondoyla karıştırırız.
  2. Unu yavaş yavaş ekleyerek bir adette kabartma tozunu ekler elle yoğurmaya başlarız 4 su bardağı un ekledim güzel yumuşak hamur elde ettim.
  3. Ceviz büyüklüğünde hamurları yuvarladım ve şekillendirdim öncelikle fırını 150 derecede 10 dk pişirdim.
  4. Daha sonrada 130 dereceye alarak kurabiyeleri beyaz bir şekilde pişirdim.
  5. Kurabiyeler soğuduktan sonrada benmari usulu erittiğim çikolataya uç kısımlarını batırıp çıkartıp yağlı kağıda dizdim.

Yapanlara şimdiden afiyet şifa olsun 10 numara 5 yıldız kurabiyeler çok beğenilerek yenildi.

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

3 Malzemeyle İçinde Katıyağ Olmayan Pastane Kurabiyesi

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir