Kurabiye Tarifleri

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan İncirli Kurabiye

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan İncirli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr oda sıcaklığında tereyağ veya (Tereyağ margarin )
  • 1 yumurta
  • 2 çay bardağı buğday nişastası
  • 10 adet kuru incir (Biraz sudan geçirip süzdükten sonra kuruyunca küçük küp şeklinde doğranacak )
  • 1 çay bardağı sıvı yağ (Ayçiçek yağı)
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz ( Zorunlu değil )
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı( Silme ) toz tarçın
  • 3 su bardağı elenmiş un

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan İncirli Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeler karıştırılır. Doğranmış kuru incirler de ilave edilir.
  2. En son elenmiş un eklenir. Yumuşak yuvarlanabilir bi hamur elde edilir.
  3. Yağlı kağıt serili tepsiye dizilir.
  4. 180 derece fırında altları ve üstü kızarana kadar pişirilir. Çok kızarmasın.
  5. Fırından çıkarılıp soğumaya bırakılır. En son pudra şekeri ile süslenir.

Afiyetle. .

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan “incirli Kurabiye “

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan “incirli Kurabiye “

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan “incirli Kurabiye “

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan “incirli Kurabiye “

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan “incirli Kurabiye “

Ağızda Dağılan Hoş Tad Bırakan “incirli Kurabiye “

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı