Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr margarin
  • 1 adet yumurta (sarısı üzerine)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 tatlı kaşığı sirke
  • 2 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Üzerini Süslemek İçin ;

  • Çörek otu
  • Susam

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem Tarifi Yapılışı

  1. Yumuşamış margarine yumurta akı, sıvı yağ, sirke, şeker ve tuzu ekleyerek karıştırın.
  2. Daha sonra kontrollü bir şekilde unu ekleyerek kulak yumuşaklığında bir hamur elde edin.
  3. Dilediğiniz şekli vererek yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin.
  4. 170 derece fırında kontrollü bir şekilde üzeri kızarana kadar pişirin.
    Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiyem

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir