«

Ağızda Eriyen Çatlak Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 150 gram teremyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 3 su bardağı mısır nişastası
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Ağızda Eriyen Çatlak Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri karıştırıp yoğuruyoruz.
  2. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayalım hafif üzerine bastırıp yağlı kağıt serili tepsiye dizelim.
  3. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında altı kızarıp üstü çatlayana kadar pişirelim.
  4. Üzeri beyaz kalacak.
  5. Soğuduktan sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.
    Şimdiden afiyet olsun 🌺

Ağızda Eriyen Çatlak Kurabiye

Ağızda Eriyen Çatlak Kurabiye

Ağızda Eriyen Çatlak Kurabiye

Ağızda Eriyen Çatlak Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *