[recipe_shortcode title=”Ağızda eriyen, gevrek tereyağlı bisküvi” serves=”4″ cookingtime=”30″ preparation=””]
Malzemeler
-
- 3 yumurta
-
- 1 su bardağı pudra şekeri
-
- 1 su bardağı tereyağı
-
- 1 torba kabartma tozu
-
- 1 çay kaşığı vanilya
-
- 1 su bardağı nişasta
-
- 2 bardak un
Yapılış
-
- Tereyağı ile şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpıyoruz daha sonra yumurtaları ve vanilyayı ekleyip malzemeler eriyene kadar çırpmaya devam ediyoruz daha sonra unu ekleyip iyice karıştırıyoruz sonra halka yada herhangi bir şekil veriyoruz,hangisini seviyorsanız.
-
- Önceden ısıtılmış 170 fırına verin.
-
- Dekore etmek:
- Reçel kutusu, hindistan cevizi ve istediğiniz bir dolgu