Kurabiye Tarifleri
Ağızda Eriyen Haşhaşlı Minik Kurabiyeler

- 1 paket margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı susam
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- 2 yemek kaşığı toz haşhaş
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- Aldığı kadar un
Tereyağını eritiyoruz .Üzerine sıvı yağı ekliyoruz biraz karıştırıp susam hindistan cevizi haşhaşı ekleyip iyice karıştırın .Fazla karıştırılmasa kendini tutmayabiliyor .O yüzden iyice karıştırın kulak memesi kıvamında un ekleyip yoğuralım. Yağlı kağıda küçük toplar şeklinde diziyoruz. Fırına bırakın 20 – 25 dakika pişirdikten sonra çıkarıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra pudra şekerine hepsini bunayalım üstüne serpilirse güzel olmuyor bunayalım servis yapalım şimdiden
Afiyet olsun
, Ağızda Eriyen Haşhaşlı Minik Kurabiyeler www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.