Kurabiye Tarifleri

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 150 gr tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2. 5 su bardağı kadar un (değişebiliyor)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Piştikten sonra bulamak için:

  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye Tarifi Yapılışı

Hafif ve oldukça lezzetli ağızda dağılan bir kurabiye 😍♥️

  1. Yoğurma kabına oda ısısındaki tereyağı ve yumurta alınır.
  2. Sırasıyla diğer tüm malzemeler de eklenerek iyice yoğurulur.
  3. Kulak memesi kıvamına gelen hamur elde kolayca yuvarlanarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizilir.
  4. 170 derece fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirilir.
  5. İlk sıcaklığı geçtikten hemen sonra hindistan cevizi -pudra şekerine bulanır.

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı