Kurabiye Tarifleri
Alman Kurabiyesi ( Spritzgebäck )

Alman Kurabiyesi ( Spritzgebäck ) Tarifi İçin Malzemeler
- 250 gr Margarin
- 200 gr Şeker
- 1 Paket Vanilin
- 3 yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı Süt
- Rendelenmiş limon kabuğu
- 500 gr Un
Alman Kurabiyesi ( Spritzgebäck ) Tarifi Yapılışı
- İlk önce margarinle şekeri çırpıyoruz.
- Sırayla yavaş yavaş yumurtaları ilave ediyoruz devam yoğuruyoruz.
- Son olarak vanilin ,limon kabuğu ,süt ve elediğimiz unu koyarak hamurumuzu yoğuruyoruz.
- Hamur 45 dakika dinlenmesi gerekiyor oda sıcaklığında.
- 160 derecede pişirelim.
- Kurabiyelerin üzeri pembeleşince çıkaralım.
- Çikolata ile süsleyelim.
- Ben yıldız şeklini vermek istedim, aslında bu kurabiyelerin özel makinesi ve şekli oluyor, ondan da bir resim yükleyebilirim. Afiyet olsun ! 🙂