Kurabiye Tarifleri
Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi

Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 125 gr oda sıcaklığında tereyağ
- 2 adet yumurta ( birinin sarısı süzerine)
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Aldığı kadar un
Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi Yapılışı
- Un hariç bütün malzemeleri bir yoğurma kabına alın karıştırın.
- Azar azar unu ilave edin yoğurun kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.
- Hamurdan cevizden biraz büyük parçalar koparın elinizle yuvarlayın.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyun.
- Yumurta sarısı sürün.
- Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.
Servise hazır afiyet olsun.