Kurabiye Tarifleri

Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi

Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gr oda sıcaklığında tereyağ
  • 2 adet yumurta ( birinin sarısı süzerine)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi Yapılışı

  1. Un hariç bütün malzemeleri bir yoğurma kabına alın karıştırın.
  2. Azar azar unu ilave edin yoğurun kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.
  3. Hamurdan cevizden biraz büyük parçalar koparın elinizle yuvarlayın.
  4. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyun.
  5. Yumurta sarısı sürün.
  6. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.

Servise hazır afiyet olsun.

Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi

Anne Usulü Kuru Pasta Tarifi

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı