Bayatlamayan Tahinli Cevizli Kurabiye (Resimli)

Bayatlamayan Tahinli Cevizli Kurabiye (Resimli) Tarifi'nin Malzemeleri

  • 100 gram tereyağ
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı ceviz
  • 6 yemek kaşığı tahin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Bayatlamayan Tahinli Cevizli Kurabiye (Resimli) Tarifi'nin Yapılışı

Bu kurabiye de benim en bir sevdiğim.
Pratik en önemlisi bayatlamıyor kalıcı yapıyorum borcamda 1/ 2 ay daha doğrusu bitene kadar bayatlamadan kalıyor denemenizi tavsiye ederim.
Tereyağı sıvı yağ pudra şekeri ceviz tahin ve vanilyayı koyup iyice karışsın sonra unla beraber kabartma tozunu koyup karıştırın hamurdan küçük parçalar koparıp tepsiye dizin ve 180 derecede ısıtılmış fırında pişirin ,soğuduktan sonra isteğe bağlı pudra şekeri serpin ve cam bir kapta saklayın kolay gelsin.

, Bayatlamayan Tahinli Cevizli Kurabiye (Resimli) www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir