«

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

Su bardağı ölçüsü 200 ml, çay bardağı ölçüsü 100 ml)

  • 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı veya margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Yarım çay bardağından biraz daha fazla dövülmüş ceviz
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 2, 5-3 su bardağı un (ben 3 su bardağından biraz eksik kullandım, kontrollü ekleyin)

Kurabiyeler piştikten sonra bulamak için;

  • 5 yemek kaşığı pudra şekeri + 1 yemek kaşığı tarçın

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri yumuşak ancak ele yapışmayan bir hamur elde edene dek yoğurup cevizden küçük parçalar yuvarlayın.
  2. 170 derecede ısıtılmış fırında hafif pembeleşene dek pişirin.
  3. Fırından çıkarır çıkarmaz dokunmayın 5-6 dk sonra pudra şekeri ve tarçından oluşan karışıma bulayıp servis edin. Deneyenlere afiyet olsun.

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bayatlamayan Tarçınlı Ve Cevizli Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *