«

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 adet yumurta akı
  • 3 su bardağı pudra şekeri
  • 2 çay kaşığı vanilya
  • Yaklaşık 6- 7 su bardağı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta sarıları ve vanilyayı derince kaba alarak köpük köpük olana kadar çırpalım.
  2. 1 su bardağı pudra şekerini alarak 5 dakika kadar çırpmaya devam edelim.
  3. Aynı şekilde diğer bardaklar içinde yapalım krema kıvamını alana kadar çırpmaya devam edelim.
  4. Daha sonra un, kabartma tozu ve 1 bardak hindistan cevizini alarak spatula yardımıyla karıştıralım. (önemli nokta hindistan cevizini yavaş yavaş ekliyoruz. )
  5. 5 su bardağı hindistan cevizide yeterli gelebiliyor yumurtaların büyüklüğüne bağlı olarak.
  6. Hamurumuz elde yuvarlanır kıvamda olduğu zaman daha fazla eklemeyin.
  7. Hamurumuzu buz dolabında 10 dakika ağızı kapalı şekilde dinlendiriyoruz.
  8. Süre sonuda yemek kaşığına ceviz büyüklüğünde parça kopararak elimizle bastırarak kaşıktan kaydırarak yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye ters çeviriyoruz.
  9. 200 derecede kontrollü olarak 10- 15 dakika üzeri hafif kızarana kadar pişiriyoruz. Soğuyunca servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Beğeni Rekoru Kıran Cevizul Hind

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *