«

Beze (Fransız Bezesi) Tarifi İçin Malzemeler

  • 120 gr yumurta akı
  • 220 gr şeker
  • Bir tutam tuz

Beze (Fransız Bezesi) Tarifi Yapılışı

  1. Yumurta akının içine bir tutam tuzu atın mikser ile çırpalım.
  2. Şekeri kademe kademe ilave edin beyaz bir köpük olana kadar kabı ters çevirdiğinizde köpük akmayacak.
  3. Renkli olmazını isterseniz renkli yağ bazlı gıda boyası kullanabilirsiniz.
  4. Şekilli şekilde fırın tepesine yapın 120 derecede 1 saat 30 dk pişirin afiyet olsun.

Beze (Fransız Bezesi)

Beze (Fransız Bezesi)

Beze (Fransız Bezesi)

Beze (Fransız Bezesi)

Beze (fransız Bezesi)

Beze (fransız Bezesi)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *