«

Beze Tarifi (Köpük Kurabiye) İçin Malzemeler

  • 4 yumurta akı (Oda ısısında)
  • 1 su bardağı pudra șekeri
  • Bir çimdik tuz
  • Gıda boyası (İsteğe bağlı)

Beze Tarifi (Köpük Kurabiye) Yapılışı

  1. Yumurta aklarını derin bir kaba alalım, bir damla bile sarısının gelmemesine dikkat edin, 1 çimdik tuzu ekleyelim
  2. Mikserin önce düșük sonra yüksek ayarında çırpalım, kar gibi olana kadar çırpalım.
  3. 3 5 dakika cırptıktan sonra azar azar șekeri ekleyerek yüksek ayarda çırpmaya devam edelim.
  4. Gıda boyasını ekleyip çırpmaya devam edelim.Krema sıkma torbasına alıp yağılı kağıda minik minik sıkalım.
  5. 100 derecede 60 dakika pişirelim, sıcakken çok ellemeyin kırılabilir.

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Beze Tarifi (köpük Kurabiye)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *