Kurabiye Tarifleri

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket tereyağı
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı nişasta
  • 3-4 bardak kadar un

Üzeri İçin ;

  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 yemek kaşığı kakao

Bir Hamur İki Farklı Tat Tarifi Yapılışı

  1. Malzemeler yoğrulur ele yapışmayan kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir.
  2. Hamurumuzdan küçük parçalar koparıp yuvarlanır. Tepsiye dizilir.
  3. Tepsideki kurabiyelerimizin yarısına şişeyle kakaoya bandırıp hamurlarımızın üzerine bastırılır.
  4. Mantar şekli verilir. 170 derece önceden ısınmış fırına verilir.
  5. Üzerleri henüz beyazken fırından alınır. Mantar kurabiyeler tepsiye alınır.
  6. Diğer kurabiyeler ilk sıcaklığı çıkınca pudra şekeri ve hindistan cevizi karışımına bandırılıp tepsiye alınır.
  7. Mantar kurabiyemiz ve pişmaniye kurabiyemiz hazır.
    Yapacaklara kolay gelsin yiyecek olanlara afiyet olsun şifa olsun 😊😊😊

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı