Kurabiye Tarifleri
Bir Hamur İki Farklı Tat

Bir Hamur İki Farklı Tat Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket tereyağı
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı nişasta
- 3-4 bardak kadar un
Üzeri İçin ;
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 yemek kaşığı kakao
Bir Hamur İki Farklı Tat Tarifi Yapılışı
- Malzemeler yoğrulur ele yapışmayan kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir.
- Hamurumuzdan küçük parçalar koparıp yuvarlanır. Tepsiye dizilir.
- Tepsideki kurabiyelerimizin yarısına şişeyle kakaoya bandırıp hamurlarımızın üzerine bastırılır.
- Mantar şekli verilir. 170 derece önceden ısınmış fırına verilir.
- Üzerleri henüz beyazken fırından alınır. Mantar kurabiyeler tepsiye alınır.
- Diğer kurabiyeler ilk sıcaklığı çıkınca pudra şekeri ve hindistan cevizi karışımına bandırılıp tepsiye alınır.
- Mantar kurabiyemiz ve pişmaniye kurabiyemiz hazır.
Yapacaklara kolay gelsin yiyecek olanlara afiyet olsun şifa olsun 😊😊😊