Kurabiye Tarifleri

Biskrem Kurabiye

Biskrem Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 125 gram oda sıcaklığında margarin
  • 1. 5 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 2 çay bardağı şeker
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 25 adet madlen çikolata (isteyen bitterli isteyen sütlü kullanabilir. )
  • 4. 5 su bardağı un

 

Biskrem Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Margarini, şekeri, sıvı yağ, yoğurdu ve yumurtayı derin bir karıştırma kabına alın ve iyice yoğurun. Daha sonra unu ve vanilyayı da ekleyip yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan limon büyüklüğünde 25 tane parçalar kopartın ve koparttığınız hamuru elinizle açın ve içerisine bir tane çikolata yerleştirip altını kapatın. Diğer koparttığınız hamurlara da aynı işlemi uygulayın. Daha sonra kurabiyenin üstüne bıçakla baklava dilimi şekli verin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyor.
Afiyet olsun. 😀

, Biskrem Kurabiye www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı