Biskrem Kurabiye

Anasayfa » Kurabiye Tarifleri » Biskrem Kurabiye
Biskrem Kurabiye

Oylama

12345

Eklenme Tarihi : 22.04.2015  |   Okunma : 83  |   Yorum : 0

Biskrem Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 150 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay bardağı yoğurt
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un
  • Madlen çikolata (yada bildiğimiz dikdörtgen çikolata )
  • 1,5 çay bardağını biraz geçecek kadar pudra şekeri

Biskrem Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Oda sıcaklığında yumuşamış tereyağının üzerine biraz un katıp yoğuruyoruz.
Sonra sıvı yağı, yoğurdu, pudra şekerini ve vanilyayı içine katıyoruz. Kulak memesi yumuşaklığında yoğuruyoruz.
Cevizden biraz büyük yumurtadan küçük hamurlar alıp elimizle ortasını açıyoruz. İçine çikolatayı koyuyoruz ve şeklini veriyoruz.
Sonra bıçağın tersi ile üzerlerini çiziyoruz. 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.

AFİYET OLSUN =)

Biskrem Kurabiye

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi