Kurabiye Tarifleri

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2-3 yemek kaşığı kakao
  • Aldığı kadar nişasta ve un (1 er çay bardağı)
  • Üzerine damla çikolatası

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan) Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle katıyağlarımızı küçük bir tavaya koyup ocakta eritelim eriyince altını kapatıp sıvıyağı ekleyelim ve biraz bekletelim.
  2. Karıştırma kabımızda yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpalım.
  3. Daha sonra yağı ve diğer malzemeleri ekleyip kaşıkla karıştıralım nişastayı ve unu eşit olacak şekilde dikkatli ekleyelim.
  4. Hamurumuz kek hamurundan biraz katı olacak kaşık ile şekil vereceğiz
  5. Hazır olan hamuru kaşık yardımıyla yağlı kağıt serili tepsiye mümkün olduğunca aralıklı dizelim.
  6. Pişerken yayıldığı için birbirine yapışmasın. En son üzerine damla çikolatası ekleyelim
  7. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrollü pişirelim tamamen soğuyunca servis edelim afiyet olsun

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Bisküvi (El Değmeden Hazırlanan)

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı