Kurabiye Tarifleri

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler

  • Oda sıcaklığında 1 paket margarin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu
  • Alabildiği kadar un (Kulak memesinden de yumuşak olacak)

İç harcı için

  • 2 adet rendelenmiş elma
  • 2 adet rendelenmiş havuç
  • 1 kaşığı tarçın
  • 1 çay bardağı şeker

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem Tarifi Yapılışı

  1. Hamuru için bütün malzemeleri koyup kulak memesinden daha yumuşak bir hamur elde edelim.
  2. Hamuru bir kenarda dinlendirirken diğer yanda bir tavada iç harcı için malzemeleri koyalım bir tavaya ve malzemelerin şekerle sönmelerini sağlayalım. Yaklaşık 5 dk kadar karıştırmak yeterli.
  3. Hamuru poğaça şeklinde açıp iç harcı koyalım ve kapatalım.
  4. 200 derece fırında fazla kızarmayacak şekilde pişirelim ( 25 dk) kaldı fırında benim.

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Bisküvi Tadında Havuçlu Elmalı Kurabiyem

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı