Kurabiye Tarifleri

Buzluk Bisküvisi (Kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (Kıtır Kıtır) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 560 gr un
  • 300 gr yumuşamış tereyağı
  • 250 gr şeker
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu

Buzluk Bisküvisi (Kıtır Kıtır) Tarifi Yapılışı

Kıtır mı kıtır lezzetli mi lezzetli bir bisküvi tarifi arıyorsanız bu tarif tam da o tarif. Buzluğa atın ani gelen misafire çayın yanında harika bir lezzet.

  1. Bütün malzemeleri bir kapta güzelce yoğuruyoruz.
  2. 15 dk kadar hamur iyice homojen kıvama gelene kadar yoğrulmalı.
  3. Buzdolabı poşetine koyup yarım saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
  4. Zemini hafif unlayıp merdane yardımıyla 1 cm olacak şekilde kalınlığını açıyoruz.
  5. Küçük bir su bardağıyla şekil verdikten sonra çatalla delikler açıyoruz ki kabarmasını engelliyoruz.
  6. Fırın kağıdı serilmiş tepsimize yerleştiriyoruz. 2 tepsi çıkıyor.
  7. 180 derecede üzerleri hafif kızarınca fırından alıyoruz.
  8. Soğuduktan sonra buzluk poşetine koyup buzluğunuzda saklayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Buzluk Bisküvisi (kıtır Kıtır)

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı