«

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 paket margarin ( oda ısısında yumuşamış )
  • 3 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yumurta ( sarıları üzerine )
  • 2 paket kabartma tozu
  • 3 tatlı kaşığı şeker
  • 3 çay kaşığı tuz
  • 3 tatlı kaşığı sirke
  • Aldığı kadar un

Üzerine:

  • Yumurta sarısı
  • Susam
  • Çörek otu

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi Yapılışı

Merhabalar kıyır kıyır ağızda dağılan buzluğa konulduğunda asla tadı ve kıyırtısı bozulmayan bir kurabiye Tarifi ile geldim ben buzluğa atacağım için 2 katı malzeme kullandım siz sadece yemek için yapacaksanız malzemeyi yarı yarıya düşürebilirsiniz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. 🤗

  1. Un ve kabartma tozu hariç bütün malzemeyi derin bir kapta karıştıralım.
  2. Unu eleyerek yavaş yavaş ekleyelim.
  3. Bir taraftanda yoğuralım, kabartma tozlarını da ekleyelim yumuşak kıvamlı bir hamur elde edelim.
  4. İstediğimiz şekilleri verebiliriz.
  5. Üzerine yumurta sarısı sürelim.
  6. 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim .
  7. Tepsilerde soğumaya bırakalım soğuduktan sonra saklama kapların da buzluğa atabiliriz .İstediğimiz zaman çıkartıp çözüldükten sonra kullanabilirsiniz.

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye

Buzluk İçin Kesinlikle Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *