Churros- İspanyol Tatlısı

Churros- İspanyol Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri

  • 2. 5 çay bardağı su
  • 60 gram tereyağı
  • 1. 5 çay kaşığı tuz
  • 2. 5 çay bardağı un
  • 4-5 yumurta (büyüklüğüne göre)

Kızartmak için:

  • Sıvı yağ

Üzerine:

  • Pudra şekeri

Churros- İspanyol Tatlısı Tarifi'nin Yapılışı

Yağ su ve tuz ile eritilir ve daha sonra içerisine un ilave edilerek hemen toparlanıp kenara ılıması için bırakılır. Ilıyan hamurun içine yumurtalar teker teker kırılıp mikserle güzelce pürüzsüz olana kadar çırpılır.
Daha sonra tulumba poşetine doldurulup uzun uzun parçalar sıkılarak çok kızgın yağda kızartılır ve kağıt peçete üzerine konularak yağını çekmesi sağlanır. Pudra şekeri ve dondurma ile servise sunulur. Afiyet olsun.

, Churros- İspanyol Tatlısı www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir