«

Çikolata Dolgulu Üçgenler Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gr oda sıcaklığın da tuzsuz tereyağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağından bir parmak fazla Pudra şekeri
  • 2 Yemek kaşığı kakao
  • 1 Paket vanilya
  • 3 Su bardağı un ( Kontrollü olarak ekleyin )
  • Dolgusu için;
  • Sürülebilir çikolata ( nutella, sarelle. )

Çikolata Dolgulu Üçgenler Tarifi Yapılışı

  1. Un hariç bütün malzemeleri bir kapta karıştırın.
  2. Daha sonra unu yavaş yavaş ilave ederek ele yapışmayan bir hamur elde edin.
  3. Açılmasının kolay olması için hamuru iki eşit bezeye bölün.
  4. Tezgah üzerinde ince olacak şekilde merdane yardımıyla açın.
  5. Yuvarlak bir kurabiye kalıbı ya da büyük bir bardak ağzı kullanarak yuvarlak şekilde kesin.
  6. Kesilen her bir parçanın içerisine 1 tatlı kaşığı sürülebilir çikolata koyun.
  7. Daha sonra üç taraftan birleştirerek üçgen şekli verdiğimiz kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
  8. 170°’de önceden ısıtırmış fırında kontrollü bir şekilde pişirin.
  9. Tamam ben soğuyan kurabiyelerin üzerine benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata Kullanarak süsleyebilirsiniz.

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Çikolata Dolgulu Üçgenler

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *