Çikolata Kurabiyeli İkiz Tepe Puding

Çikolata Kurabiyeli İkiz Tepe Puding Tarifi'nin Malzemeleri

Kurabiyesi için :

  • 125 gram tereyağ veya margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı buğday nişastası
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu ve vanilya
  • Aldığı kadar un
  • 1 küçük kase damla çikolata

Muhallebisi için :

  • 1 paket kakaolu puding
  • Yarım paket bitter çikolata
  • 2, 5 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı mısır nişastası

Çikolata Kurabiyeli İkiz Tepe Puding Tarifi'nin Yapılışı

Derin bir kabın içinde kurabiye malzemelerini koyun, kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurun ,damla çikolataları katın, tekrar yoğurun buzdolabında 20 dk dinlendirin ,yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar kopartın, biraz bastırıp aralıklı tepsiye dizim önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pembeleşinceye kadar pişirin ,soğuyunca tepsiden alın diğer tarafta pudingi pişirin pudingleri şekli sivri şekilde olan üstü yuvarlak olan kabın önce ıslatın pudingleri pay edin, üzerine kurabiyeleri koyun bir gece buzdolabında bekletin ,ertesi günü servis tabağına ters çevirerek servis tabağına alın arzuya göre süsleyin, afiyet olsun.

, Çikolata Kurabiyeli İkiz Tepe Puding www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir