Kurabiye Tarifleri

Çok Pratik Dondurma Kurabiye

Çok Pratik Dondurma Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

(Su bardağı ölçüsü 200 ml, çay bardağı ölçüsü 100 ml)

  • 250 gram oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı veya margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı buğday nişastası
  • 4 su bardağı un
  • 1 çay bardağı damla çikolata

Çok Pratik Dondurma Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Yumuşamış tereyağı, sıvı yağ ve pudrayı derin bir kaba alıp krema kıvamına gelene kadar mikserle çarpın.
  2. Damla çikolata dışındaki malzemeleri ekleyip yoğurun.
  3. En son çikolataları ekleyip karıştırın ve dondurma kaşığı yardımıyla şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
  4. Pişme süresi fırından fırına farklılık gösterecektir.
  5. 160-170 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dk yeterli geliyor. Fırından çıkar çıkmaz dokunmayın, soğumasını bekleyin.

Deneyenlere afiyet olsun.

Çok Pratik Dondurma Kurabiye

Çok Pratik Dondurma Kurabiye

Çok Pratik Dondurma Kurabiye

Çok Pratik Dondurma Kurabiye

Çok Pratik Dondurma Kurabiye

Çok Pratik Dondurma Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı