«

Çörek Otlu Ağızda Dağılan Bayatlamayan misket Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr margarin
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yumurta akı sarıları üzerine
  • 1 çay bardağı çörek otu
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı  üzüm sirkesi
  • 1 çay kaşığı  tuz
  • 1 kabartma tozu
  • 6-7 su bardağı un ölçülü ilave yapıla bilir

Üzeri için;

  • Yumurta sarısı
  • Susam

Çörek Otlu Ağızda Dağılan Bayatlamayan misket Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Margarin eritilir sıvı yağ eklenir .
  2. Yumurta akları sirke eklenir, çörek otu ilavesinden sonra un ,tuz, şeker ,kabartma tozu eklenir.
  3. Hamur kulak memesi yumuşaklığında yoğurulur .
  4. Küçük misketler yapılır tepsiye dizilir .
  5. Üzerine yumurta sarısı susam serpilir.
  6. 180- 200 derecede kızarana kadar pişirilir.

Çörek Otlu Ağızda Dağılan Bayatlamayan 
misket Kurabiye

Çörek Otlu Ağızda Dağılan Bayatlamayan 
misket Kurabiye

Çörek Otlu Ağızda Dağılan Bayatlamayan 
misket Kurabiye

Çörek Otlu Ağızda Dağılan Bayatlamayan 
misket Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *