«

Çörek Otlu Kurabiş Tarifi'nin Malzemeleri

  • 200 gr margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • 3 çorba kaşığı çörek otu
  • Kabartma tozu
  • 1 yumurta
  • Un

Çörek Otlu Kurabiş Tarifi'nin Yapılışı

Oda sıcağında erimiş margarin ,sıvı yağ, tuz, kabartma tozu, çörek otu ,yumurta ve azar azar eklenerek un konur ve kulak memesi yumuşaklığında merdaneyle açılıp kalıplarla kesilir .Yağlı kağıt serdiğimiz tepside pişiriyoruz.

, Çörek Otlu Kurabiş www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *