Kurabiye Tarifleri

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 yumurta (Beyazı hamur için sarısı üstü için)
  • 125 gr oda sıcaklığında yumuşamış margarin
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Çeyrek çay bardağı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı çörek otu

Çörek Otlu Tuzlu Toplar Tarifi Yapılışı

  1. Bütün malzemeleri derin bir kapta kulak memesi yumuşaklığında olacak şekilde yoğuruyoruz.
  2. Yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsimize fındık büyüklüğünde yuvarladığımız hamurumuzu dizip üzerlerine ayırdığımız yumurta sarısını sürüp 180 derecede önceden ısıttığımız fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.

Afiyet olsun 🤗😊

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Çörek Otlu Tuzlu Toplar

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı