Damat Boğan Tarifi

Damat Boğan Tarifi'nin Malzemeleri

  • 1 adet yumurta
  • 100 gr tereyağı
  • 2, 5 su bardağı nişasta
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı un
  • Yarım paket kabartma tozu

Damat Boğan Tarifi'nin Yapılışı

Unu ve nişastayı bir kapa alıp karıştıralım .Sonra yumuşak tereyağı ekleyelim ve yumurta pudra şekerini de katalım .En son kabartma tozunuda ekleyin. ve hamuru yoğurun .Kulak memesi kıvamında olsun ve ceviz büyüklüğünde parçalara ayırıp yuvarlayın tepsiye dizin ve 180 derecede pişirin

, Damat Boğan Tarifi www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir