Kurabiye Tarifleri

Dereotlu biberiyeli ve yoğurtlu bisküviler

Dereotlu biberiyeli ve yoğurtlu bisküviler Tarifi İçin malzemeler

  • 245 g kepekli un
  • 140 g süzme yoğurt
  • 1 su bardağı rendelenmiş keçi peyniri
  • 1 çay kaşığı deniz tuzu
  • 1/2 çay kaşığı çekilmiş karabiber
  • 1/4 su bardağı ince kıyılmış dereotu
  • 1/4 su bardağı ince kıyılmış biberiye

Dereotlu biberiyeli ve yoğurtlu bisküviler Nasıl Yapılır

  • Un, yoğurt, peynir, tuz, karabiber ve tereyağını mutfak robotunda karıştırın. Dereotu ve biberiyeyi de ekleyerek 2 dakika daha karıştırın. Hafif unlanmış tezgaha alarak iyice yoğurup hamuru top haline getirin. Hamuru iki pişirme kağıdı arasında 4 mm kalınlığında açın. Buzdolabında 30 dakika bekletin. Fırını önceden 180 derecede ısıtın. 7 cm çapında yuvarlak bir kalıpla hamuru kesin. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine aralıklı olarak dizin ve fırında 15 dakika pişirin.
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı