«

Dopdolu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 poşet krem şanti
  • 4 yemek kaşığı irmik
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı tahin
  • 100 gr tereyağı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Yeteri kadar un
  • Üzeri için susam veya ceviz, fındık

Dopdolu Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Yumuşamış tereyağını yumurta tahin sirke çırpılır.
  2. Daha sonra irmik krem şanti pudra şekeri kabartma tozunu ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Ununu ilave edip yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  4. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp yağlı kağıdın üzerine alıp 200 derecelik fırına atıp kontrol ederek 20 dakika pişiriyoruz.
    Çok güzel değişik bir kurabiye kendi tarifimdir alıntı değildir.

Dopdolu Kurabiye

Dopdolu Kurabiye

Dopdolu Kurabiye

Dopdolu Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *