Kurabiye Tarifleri
Düğme Kurabiye

- 3 su bardağı un
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 150 gram margarin yada tereyağı
- 2 yumurta
- 2 çorba kaşığı toz fındık (isteğe bağlı)
Tüm kuru malzemeleri derin bir kapta harmanlıyoruz. İçine tereyağı ve yumurtayı koyup yoğuruyoruz. Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz. Hamurdan bezeler kopartıp yuvarlıyoruz ve tepsiye diziyoruz. Bir pet şişe kapağın ile hamurun üstüne bastırıyoruz. Düğme şekli içinde bir çöp şiş ile karşılıklı küçük delikler açıyoruz. Düğme kurabiyelerimiz hazır. 170 derece fırında üzeri beyaz kalacak şekilde pişirip servis ediyoruz. . . . . . . . AFİYET OLSUN.
, Düğme Kurabiye www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.