«

Elmalı Pastam (Gevrek Ve Lezzetli) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket oda sıcaklığında margarin
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 4 su bardağı un (Yumurtaya ve una göre ölçü biraz değişiyor, kontrollü ekleyelim)
  • 2 yemek kaşığı tepeleme pudra şekeri

İç harç:

  • 6 adet elma
  • 2 tatlı kaşığı tarçın

Üzerine:

  • Pudra şekeri

Elmalı Pastam (Gevrek Ve Lezzetli) Tarifi Yapılışı

  1. Önce elmaları soyup, rendeleyip, tarçını da ekleyip pişirelim.
  2. Sonra hamuru hazırlayalım. Un dışındaki bütün malzemeleri önce yoğurup ardından unu ekleyelim.
  3. Yumuşak, ele yapışmayan bir hamur hazırlayıp istediğimiz şekli verelim.Ben aparatla verdim.
  4. Önceden ısıtılan (bu önemli) fırında alt üst çok hafif pembeleşene kadar pişirelim.
  5. 180 derecede 35 dk. (Fırınınızın özelliğine göre kontrollü takip edin. )
    . Âfiyet olsun.

Elmalı Pastamm (Gevrek ve lezzetli)

Elmalı Pastamm (Gevrek ve lezzetli)

Elmalı Pastamm (Gevrek ve lezzetli)

Elmalı Pastamm (Gevrek ve lezzetli)

Elmalı Pastamm (Gevrek ve lezzetli)

Elmalı Pastamm (Gevrek ve lezzetli)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *