«

Elmas Kurabiye (Frambuaz Dolgulu) Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağ veya margarin (Oda ısısında yumuşamış)
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2, 5 yemek kaşığı kakao
  • 3, 5 -4 su bardağı un

Üzerini bulamak için;

  • Toz şeker

Üzerini süslemek için;

  • Frambuaz reçeli

Elmas Kurabiye (Frambuaz Dolgulu) Tarifi Yapılışı

  1. Bir kapta önce tereyağ ve pudra şekerini sonra diğer malzemeleri çatalla krema haline gelene kadar iyice karıştırıyoruz.
  2. Unu azar azar ekleyerek kulak memesi kıvamında hamur elde ediyoruz.
  3. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlıyoruz ve kurabiyelerin her yanını toz şekere buluyoruz.
  4. Parmağımızı batırıp çukur yapıyoruz.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz.
  6. Tamamen soğuyunca ortalarına reçelimizi ilave ediyoruz. Afiyet olsun

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Elmas Kurabiye (frambuaz dolgulu)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *