Kurabiye Tarifleri

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 175 gr Margarin
  • 1 Su bardağından 2 parmak eksik Şeker
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 3 Yemek Kaşığı kadar susam
  • Kabartma tozu, Vanilya
  • Un

Ertesi Gün Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

  1. Oda sıcaklığında yumuşamış margarine un hariç diğer malzemelerimizi ekliyoruz. iyice yoğuruyoruz unumuzu yavaş yavaş kontrollü ekliyoruz.
  2. Hafif ele yapışan bir hamur elde ediyoruz.
  3. Hamuru iki parça halinde uzun yassı bir rulo yapıyoruz.
  4. Streçle iyice sarıp bir gece dolapta bekletiyoruz.
  5. Ertesi gün hamurumuzu 1 parmak kalınlığında kesip 180 derecede 25 dk pişiriyoruz. ( pişirme ısısı ve süresi fırından fırına farklılık gösterebilir )
    Afiyet olsun.
    Not : kestiğimiz hamurları tepsiye yatay olarak ve aralarında boşluk bırakarak diziyoruz. çünkü hamurlar ısıyla birlikte kendilerini bir miktar salıyorlar.

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi

Ertesi Gün Kurabiyesi

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı