«

Erzurum Pastası (Basit Çay Kurabiyesi) Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 kase yoğurt
  • 1 kase eritilmiş margarin yada sıvı yağ
  • 1 kase toz şeker
  • 2 paket kabartma tozu
  • 2 paket vanilya
  • Aldığı kadar un
  • Fındık

Erzurum Pastası (Basit Çay Kurabiyesi) Tarifi Yapılışı

  1. 3 adet yumurta ve şekeri iyice çırpın sıvı malzemelerin hepsini ekleyip iyice çırpmaya devam edin.
  2. Un ekleyip kulak memesi yumuşaklığında hamur elde edin.
  3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye ceviz büyüklüğünde yuvarlak hamurlar yapıyoruz.
  4. Üstüne fındık koyup kalan 1 yumurtanın sarışını sürüyoruz.
  5. Pembeleşene kadar 200 derece fırında pişiriyoruz.

Erzurum Pastası (Basit Çay Kurabiyesi)

Erzurum Pastası (Basit Çay Kurabiyesi)

Erzurum Pastası (Basit Çay Kurabiyesi)

Erzurum Pastası (Basit Çay Kurabiyesi)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *