Eti Puf

Eti Puf

Oylama

12345

Eklenme Tarihi : 27.12.2015  |   Okunma : 218  |   Yorum : 0

Eti Puf Tarifi'nin Malzemeleri

  • 1 paket krem şanti (içinde iki adet olacak )
  • 1 su bardağı sut
  • 3 su bardağı hindistan cevizi

Tabanı için;

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 1 paket çikolata

Eti Puf Tarifi'nin Yapılışı

Öncelikle krem şanti 1 bardak süt ile çırpılır karıştıktan sonra kaşık yardımı ile pudra şekeri ve hindistan cevizi eklenip karıştırılır ,1 saat dinlendikten sonra mandalina büyüklüğünde parçalar koparılıp bisküvilerin üzerine konulur ,diğer tüm malzemeler de aynı işlemi yaptıktan sonra benmari usulü erimiş çikolataya bandırılır, (yarısı) tekrar 1 saat bekledikten sonra servis yapabilirsiniz.

, Eti Puf www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Bu Tarifimize Baktınız Mı?  Sömestr Kurabiyesi

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi
Kinoalı Çikolatalı Kurabiye

Kinoalı Çikolatalı Kurabiye Fırın tepsisine yağlı kağıt serdikten sonra fırını önceden 170 derecede ısıtın. Muzu püre haline getirdikten sonra bal, tarçın ve kaka..