Eti Puf Tarifi'nin Malzemeleri

  • 1 paket krem şanti (içinde iki adet olacak )
  • 1 su bardağı sut
  • 3 su bardağı hindistan cevizi

Tabanı için;

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 1 paket çikolata

Eti Puf Tarifi'nin Yapılışı

Öncelikle krem şanti 1 bardak süt ile çırpılır karıştıktan sonra kaşık yardımı ile pudra şekeri ve hindistan cevizi eklenip karıştırılır ,1 saat dinlendikten sonra mandalina büyüklüğünde parçalar koparılıp bisküvilerin üzerine konulur ,diğer tüm malzemeler de aynı işlemi yaptıktan sonra benmari usulü erimiş çikolataya bandırılır, (yarısı) tekrar 1 saat bekledikten sonra servis yapabilirsiniz.

, Eti Puf www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir