«

Fransız Usulü Mereng ( Beze ) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta akı ( yumurta oda sıcaklığında olmalı)
  • 1 su bardağı şeker
  • Çay kaşığı ucuyla tuz
  • 3 damla limon

Fransız Usulü Mereng ( Beze ) Tarifi Yapılışı

Fransızların meşhur merengi lezzetli Ve nefis.

  1. Yumurta akları ve sarıları güzelce ayrılır.
  2. Yumurtanın içine bir damla dahi sarı kaçmamalı.
  3. Robotun kabı kuru olacak ( ıslak veya sulu olmasın).
  4. Yumurta akları( oda sıcaklığı ), şeker, tuz ve 3 damla kadar limon eklenir.
  5. Mikserin yüksek devrinde 15 dakika kadar çırpılır.
  6. Süre sonunda karışımın katılaştığını göreceksiniz. Koyu bir kıvam olacak ( tıraş köpüğü gibi).
  7. Fırın tepsisi üzerine yağlı kağıt serip, sıkma poşetine istediğimiz ucu takarak ve bezeleri poşetin içine ekleyelim.
  8. Resimdeki gibi aralıklı olacak şekilde tepsi üzerine bezelerimizi sıkalım.
  9. Beze harcını yarıya bölüp karışıma 1-2 damla gıda boyası koydum pembe boya ekledim.
  10. Önceden ısıtılmış 100 ° fırında 1 saat kadar pişirelim piştikten sonra soğumasını bekleyelim.

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Fransiz Usülü Mereng ( Beze )

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *