Kurabiye Tarifleri

Glütensiz, yulaflı, çikolata parçacıklı kurabiyeler

Glütensiz, yulaflı, çikolata parçacıklı kurabiyeler Tarifi İçin malzemeler

  • 110 g yumuşak tereyağı
  • 2/3 su bardağı Hindistan cevizi şekeri (Ya da normal şeker)
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı vanilya özütü
  • 1.5 su bardağı yulaf unu
  • 1 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1/2 çay kaşığı karbonat
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1/2 su bardağı doğranmış çikolata

Glütensiz, yulaflı, çikolata parçacıklı kurabiyeler Nasıl Yapılır

@maya.kitchen
14.3 bin takipçi
Özlem Arıkan

  • Tereyağı ve şekeri yüksek hızlı mikserde krem haline gelene kadar çırpın. Yumurta ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin.
  • Karıştırdığınız kuru malzemeleri ilave edip tahta kaşıkla unlar kaybolana kadar geniş hareketlerle karıştırın. Çikolatayı da ekleyip karıştırın ve tepsiye büyükçe bir kaşık (Varsa dondurma kaşığı) ile geniş aralıklı olarak yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 12-13 dakika pişirin. Fırından alıp tel ızgara üzerinde soğutun.

Glütensiz kek tarifi için tıklayın

Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı