Kurabiye Tarifleri

Haşhaşlı Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye

Haşhaşlı Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 1. 5 yemek kaşığı margarin veya tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı çörek otu ve toz haşhaş
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Alabildiği kadar un

Üzerine;

  • 1 yumurta sarısı

Haşhaşlı Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Hamur için tüm malzeme karıştırılarak yoğrulur.
  2. Ele yapışmayan kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde etmemiz gerekiyor.
  3. Hazırlanan hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak yuvarlanır.
  4. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
  5. Üzerine yumurta sarısı sürülür.
  6. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika pişirilir.

Haşhaşlı Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye

Haşhaşlı Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye

Haşhaşlı Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye

Haşhaşlı Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı