«

Hindistan Cevizli Kurabiye (Kartopu) Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gram tereyağı veya margarin (Yumuşak )
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 adet yumurta (1 inin akı ayrılır)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3. 5- 4 su bardağı un

Kurabiyeleri bulamak için

  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 1 adet yumurta akı

Hindistan Cevizli Kurabiye (Kartopu) Tarifi Yapılışı

  1. Yoğurma kabına tüm malzemeler alınır Karıştırılır.Yumuşak bir hamur yoğurulur
  2. Hamurdan küçük parçalar koparılır,yuvarlanır.
  3. Önce yumurta akına, sonra hindistan cevizine, bulanır.
  4. Tepsiye dizilir.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirilir.
  6. Renkleri değişmeye başlayınca beyazken kurabiyeler fırından alınır Afiyet olsun

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Hindistan Cevizli Kurabiye ( Kartopu)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *