«

İçine Katma (Zahterli Ekmek) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı lor
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı su
  • 2 dolu dolu yemek kaşığı biber salçası (acı -tatlı karışık)
  • 1 avuç dolusu kekik
  • 1 avuç dolusu susam
  • 1 dolu yemek kaşığı kişniş (Çekilmiş)
  • 1 dolu yemek kaşığı kimyon
  • 1 dolu yemek kaşığı rezene (Çekilmiş)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Alabildiğince un

İçine Katma (Zahterli Ekmek) Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle tüm malzemeler yoğurma kabına konulur karıştırılır.
  2. Ardından yavas yavas un eklenir ve yoğurulmaya başlanır.
  3. Fırını derecesini 200 e ayarlayıp çalıştırılır. Yoğurma işlemi tamamlandıktan sonra istediğiniz şekli vererek yağılı kağıt dizili tepsilere konur.
  4. Daha sonra hazırlanan tepsiler fırına konur ve fırının derecesi 150 ye düşürülür ki yavaş yavaş pişsin.
  5. Fırınınızın pişirme durumuna gire 35 ile 50 dakika arası yavasca üstleri sertleşene dek pişirilir. Soğuduğu zaman kurabiye gibi sert olmalıdır. Afiyet olsun 💜 bana ait bir tariftir izinsiz almayınız lutfen.
    instagram:yildizli. tarifler31
    Betulun şirin mutfagi

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

İçine Katma (Zahterli Ekmek)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *