«

İkiz Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

Hamuru için;

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 150 gr katı yağ
  • 1 yumurta
  • 2 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karbonat
  • 3-3, 5 su bardağı un

İçine

  • Çikolata

İkiz Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Önce sıvıları bir kaba alıp sonra yavaş yavaş unu ve diğerlerini ekliyoruz. Resimde gösterdiğim gibi ceviz büyüklüğünde hamurdan alıyoruz ve kabuğuna yerleştiriyoruz .Fazla bastırmayı yoksa pislikten sonra zor çıkarırsınız. Tepsiye sıralıyoruz .Önceden ısıttığımız 200 derece de fırına veriyoruz. üzerleri fazla pembeleşmeden alıyoruz. Hemen sıcakken kabukları çıkarıyoruz. Soğuduktan sonra çikolata sürüp diğer kurabiyeyle birleştirip servis yapıyoruz. Afiyet olsun.

, İkiz Kurabiye www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *