İkram Topları

İkram Topları Tarifi'nin Malzemeleri

  • 200 gram petibör bisküvi
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 1 elma
  • 100 gram ceviz
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 125 gram margarin

İkram Topları Tarifi'nin Yapılışı

Bisküvi ufalanır. Elma rendesi, yumuşak kıvamda margarin, ezilmiş ceviz içi, pudra şekeri, süt ve kakao eklenip karıştırılır. 20 dakika buzdolabında bekletilir. Sert kıvamdaki karışımdan ceviz büyüklüğünde koparılarak şekil verilir. Ben önceden arttığı için dondurucuda hazır bulunan ıspanaklı keki rondodan geçirip ikram toplarımı ufalanmış kek paraçalarına buladım. Sade, hindistan cevizli ya da Antep fıstığı ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

, İkram Topları www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir