Kurabiye Tarifleri
İncirli Fındıklı Bebe Bisküvisi (6 ay ve üzeri)

Uyarı: Bebeğinizin tarifte yer alan malzemelere karşı alerjisi olabileceğinden doktorunuza danıştıktan sonra yedirmenizi öneririz.
İncirli Fındıklı Bebe Bisküvisi (6 ay ve üzeri) Tarifi İçin Malzemeler
- 3 kaşık zeytinyağı
- 1,5 kaşık tereyağı
- 2 yemek kaşığı irmik
- 1 yumurta sarısı
- 1 olgun muz
- 10 tane fındık
- 2 kuru incir
- 1 çay kaşığı keçi boynuzu unu
- 5 tepeleme kaşık kepekli un
İncirli Fındıklı Bebe Bisküvisi (6 ay ve üzeri) Tarifi Yapılışı
- Sıvı malzemelerin içine ince doğranmış incir ve ince kıyılmış fındık ekliyoruz.
- Katılarla homojen olana kadar yoğurup istenilen şekli veriyoruz.
- 180 derece ısınmış fırında 25 dk pişirelim.
- Kuru meyve ve kuru yemiş eklenebilir kapaklı kutuda 1 hafta veya 10 gün taze kalır.