Kurabiye Tarifleri
Islak Kurabiye

Hamuru için;
- 3 su bardağı un
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 yumurta
- 125 gram margarin
- Vanilya
- Kabartma tozu
Şerbeti için;
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı şeker
Üzeri için;
- Hindistan cevizi
Şerbet için su ve şeker ocağı konur. Kaynamaya bırakılır. Bu sırada hamur için malzemelerin tamamı karıştırma kabına alınıp yoğurulur. Kıvamı olunca şekil verilip 200 derece ısınmış fırında 15 dk pişirilir. Kurabiyelerin ilk sıcağı geçtikten sonra ılık şerbete batırıp çıkarılır. Üzerine Hindistan cevizi serpilir.
, Islak Kurabiye www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.