Islak Kurabiye Tarifi

Islak Kurabiye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 125 gr margarin
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı dolusu kakao
  • Alabildiği kadar un

Şerbeti için

  • 1. 5 çay bardağı toz şeker
  • 1. 5 çay bardağı su

Islak Kurabiye Tarifi'nin Yapılışı

Margarin, yumurta, toz şeker ve sıvı yağı iyice karıştırın.
Aldığı kadar un, vanilya, kabartma tozu ve kakao ekleyin. Kulak memesi kıvamında hamur elde edin.
Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, yuvarlayın.
200 derecelik fırında üstleri çatlayana kadar pişirin.
Şerbet malzemelerini kaynatıp, soğutun. Kurabiye sıcak, şerbet soğuk olacak şekilde hazırlayın. Kurabiyeleri hızlı bir şekilde şerbete batırıp çıkartın. 1 gece bekletilerek servise sunabilirsiniz. , Islak Kurabiye Tarifi www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir