«

İstiridye Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr tereyağ
  • 1 su bardak pudra şekeri
  • 2 paket vanilya
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Aldığı kadar un

Arası için :

  • Reçel, fındık ezmesi, çikolata

İstiridye Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

  1. Hamurumuz için bütün malzemeyi karıştırıyoruz ve kulak memesi yumuşaklığında kadar hamur yoğuruyoruz .
  2. Hamurumuz dinlendikten sonra tupper kalıbında ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp kalıbımıza bastırıp şekil veriyoruz.
  3. Verdiğimiz şekilleri tepsiye diziyoruz .
  4. Yağlı kağıda fırında 180 derecede hafif kızarana kadar pişiriyoruz .
  5. Pişen kurabiyeler kenara alıp soğumasını bekliyoruz.
  6. Soğuduktan sonra arasına çikolata sürüyoruz ve birleştiriyoruz ve kenarının süslüyoruz pasta süsleriyle.

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

İstiridye Kurabiyesi

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *