«

Kalp Kurabiye ( Bisküvi Tadında) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket teremyağ sana yağı da olur
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 Türk kahve fincanı sıvı yağ
  • 2 su bardağı nişasta ben buğday kullandım
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Üzeri İçin ;

  • 1 paket sütlü çikolata
  • Pasta süsü

Kalp Kurabiye ( Bisküvi Tadında) Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle oda ısısında olan terem yağına şekeri ekleyin güzelce karıştırın.
  2. Daha sonra sıvı yağ nişasta vanilyayı da ekleyin ve karıştırın un ve kabartma tozunu ekleyin.
  3. Yumuşak bir hamur elde edin hamurdan bezeler alarak çok ince olmayacak şekilde merdane ile açın.
  4. Kalp şeklinde olan kurabiye keseceğiyle kesin 180 derece fırında bir 10 – 15 dakika pişirin.
  5. Pişen kurabiyeyi soğuması için bir tarafa kaldırın çikolatayı benmari usulü eritin.
  6. Kurabiyenin yarısını önce çikolataya daha sonra süslere batırın. Afiyet olsun☺

Kalp Kurabiye( Buskuvi Tadında)

Kalp Kurabiye( Buskuvi Tadında)

Kalp Kurabiye( Buskuvi Tadında)

Kalp Kurabiye( Buskuvi Tadında)

Kalp Kurabiye( Buskuvi Tadında)

Kalp Kurabiye( Buskuvi Tadında)

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *